O NAMA

Mi stvaramo osmijeh!

Naš tim zna kako da na najbolji, najbrži i najbezbolniji način učini da vaš osmijeh blista.

Najbolje ogledalo našeg rada su ljudi koji se u vašem društvu osjećaju prijatno, a vi nadmoćno zbog besprekornog osmijeha. Više stotina naših zadovoljnih pacijenata iz cijele Evrope svjedoče o tome.

MI STVARAMO OSMIJEHE!

Sa našim pacijentima smo, prije svega, prijatelji, sa obostranim osjećajem povjerenja. Možete nam se obratiti u svako doba dana, posebno u slučaju hitnosti, kako bismo vam pomogli u najkraćem mogućem roku. Diskrecija i privatnost su zagarantovani za sve naše pacijente koji to žele, a svi podaci koje od vas dobijemo prilikom evidencije su strogo čuvana poslovna tajna.

NAŠA AMBULANTA

Naša ordinacija je mjesto gdje se možete opustiti, uživati u ugodnom ambijentu i prepustiti se našem dokazano stručnom timu.

Zahvaljujući tehnološkim inovacijama, i njihovom primjenom u mogućnosti smo da vam pružimo usluge na nivou svjetskih standarda stomatologije. Radimo na usavršavanju, pratimo trendove i ulažemo u tehnološka unaprijeđenja, što rezultuje zadovoljnim i lijepim osmjehom naših pacijenata.

Koristimo isključivo najkvalitetniju opremu i materijale. Naši pacijenti su zadovoljni, jer su se uvjerili da im pružamo kvalitetnu uslugu, te koristeći najpouzdanije proizvođače sigurni smo da pacijenti dobijaju samo najbolje.

Mi stvaramo osmijeh…i vjerujemo da je tako

Šta kažu naši pacijenti o nama

  • Vrlo moderna ordinacija, ljubazno osoblje, veoma temeljan pristup. Veoma prijatno iskustvo.
  • Jako profesionalan tim. Znanje i ljubaznost na najvišem nivou!
  • Sve pohvale za rad i za higijenu!